Χαϊκάλης προς Γεωργιάδη: «Είσαι ξεφτίλας, καραγκιόζης και βλάκας»

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των βουλευτών Παύλου Χαϊκάλη και Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, με αποτέλεσμα την αποχώρηση του Άδωνι Γεωργιάδη από το τηλεοπτικό στούντιο. Είχε προηγηθεί έκρηξη του Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος αποκάλεσε τον Άδωνι «ξεφτιλισμένο, καραγκιόζη και βλάκα».


Χαϊκάλης προς Γεωργιάδη: «Είσαι ξεφτίλας, καραγκιόζης και βλάκας»


Αφορμή στάθηκε η πρόταση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ενταχθούν και οι βουλευτές στο ενιαίο μισθολόγιο, με την οποία διαφώνησε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας τον Π. Χαϊκάλη για υποκρισία.

 «Εγώ διαφωνώ (με την πρόταση). Σε προκαλώ για να μην είσαι ψεύτης, από τον επόμενο μήνα...να κρατήσεις 586 ευρώ και τα άλλα να τα μοιράσεις. Αν το κάνεις θα σου πω μπράβο. Αν δε το κάνεις είσαι ένας φαρισαίος υποκριτής... Εγώ ψέματα για να πάρω ψηφαλάκια δεν λέω».
«Είσαι καραγκιόζης, τελείωσε...Είσαι ξεφτίλας!», του ανταπάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης. «Άλλο σε ρωτάω. (Πως θα ζήσει ο άλλος με 586 ευρώ;). Πας αλλού την κουβέντα...Βλάκα ε βλάκα!», του φώναξε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επαναλαμβάνοντας «κοροϊδευόμαστε».

Σε αυτό το σημείο ο Άδωνις Γεωργιάδης αποχώρησε από το στούντιο. Στη συνέχεια ο Π. Χαϊκάλης, μετά από προτροπή της συμπαρουσιάστριας να ανακαλέσει, ζήτησε «συγγνώμη» γιατί «παραφέρθηκε» αλλά δεν αντέχει όπως είπε να βλέπει τον κόσμο να υποφέρει.

 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63772956