Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία της ΝΔ - Σφαίρα στο γραφείο του πρωθυπουργού

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στις 03.00 τα ξημερώματα έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού. Μία από τις σφαίρες των αγνώστων εντοπίστηκε μέσα στο γραφείο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία της ΝΔ - Σφαίρα στο γραφείο του 
πρωθυπουργού

Πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο άτομα πυροβόλησαν κατά ριπάς με καλάσνικοφ, ενώ σύμφωνα με τη αστυνομία, στο σημείο βρέθηκαν εννέα κάλυκες.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί και επί τόπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και διερευνούν το περιστατικό. Στις έρευνες συμμετέχει η Αντιτρομοκρατική και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας έχει ήδη μεταβεί ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής του κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.
«Βρεθηκε σφαίρα στο γραφείο του πρωθυπουργού από την επίθεση με καλάσνικοφ», δήλωσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, επισημαίνοντας ότι στόχος ήταν το γραφείο του κ.Σαμαρά.
«Αυτές οι επιθέσεις έχουν στόχο τη δημοκρατίας μας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κάνοντας λόγο για νέα κλιμάκωση «στην προσπάθεια διάχυσης του τρόμου στην κοινωνία μας».
Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Λ. Κατσώνη από Δοϊράνης στο ρεύμα προς Αμφιθέα.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63766139